Контактирајте не:

Ако имате какво било прашање, или сакате да добиете некоја подетална информација, слободно контактирајте не тука или пишете ни порака на нашата страна на acebook

Телефони:

02 324 6006
072 20 50 86

Работно време:

Понеделник - Петок Од 7:00 до 15:00 часот

Email:

[email protected]